Mi@B@rbie 4ever ~*AnAhI*AdMiN*~

Broj poruka: 66 Godina: 15 ~*LoKaCiJa*~: ~*EmO 4eVeR*~ ~*WaS HoBi*~: ~*PeWaNjE,GlUmA,IgRaNjE...*~ ~*HuMoR*~: ~*XaXaXA*~ ~*NeStO*O*WaMa*~: Ja sm Marina,glawna adminka.Obozawam Anahi,emo stil,Ponchoa i sto je naj waznije Tokio Hotel obozawam.Nadam se da wam se swidja owaj forum i sta wise da pisem e da owi admini ostali to su moje mawe BFF!!!!!!!!!! ~*AnAhI*GiF*~:  Datum upisa: 16.12.2008
 | Naslov: Kako se trenutno osecate! Uto Dec 16, 2008 10:26 pm | |
| Pa kako se osecate strecno,tuzno,uwredjeno,radosno.... _________________ ~*Anahi*4ever*~~*Anahi*Is*My*Diwa*~~*Anahi*Is*My*Wida*~ |
|
~**Robert@ M@j@**~ ~*AnAhI*AdMiN*~

Broj poruka: 41 Godina: 15 ~*LoKaCiJa*~: Sa Anny u shpingu! ~*WaS HoBi*~: pliwanje i odbojka ~*HuMoR*~: hahahahahahahahahahaha ~*NeStO*O*WaMa*~: Zovem se Maja, imam 12 god i iz ns sam. treniram pliwanje i odbojku. imam simpatiju.LOODA SAM.....sta jos ocete? lol Datum upisa: 16.12.2008
 | Naslov: Re: Kako se trenutno osecate! Sre Dec 17, 2008 7:09 pm | |
| ljuto! mama me tera da ucim istoriju i fiziku i biologiju u pm! _________________  |
|
Mi@B@rbie 4ever ~*AnAhI*AdMiN*~

Broj poruka: 66 Godina: 15 ~*LoKaCiJa*~: ~*EmO 4eVeR*~ ~*WaS HoBi*~: ~*PeWaNjE,GlUmA,IgRaNjE...*~ ~*HuMoR*~: ~*XaXaXA*~ ~*NeStO*O*WaMa*~: Ja sm Marina,glawna adminka.Obozawam Anahi,emo stil,Ponchoa i sto je naj waznije Tokio Hotel obozawam.Nadam se da wam se swidja owaj forum i sta wise da pisem e da owi admini ostali to su moje mawe BFF!!!!!!!!!! ~*AnAhI*GiF*~:  Datum upisa: 16.12.2008
 | Naslov: Re: Kako se trenutno osecate! Sre Dec 17, 2008 8:41 pm | |
| Joj jadna ti ja se osecam ne znam stwarno nekako ceo dan sam nerwozna nerwozno se jako osecam _________________ ~*Anahi*4ever*~~*Anahi*Is*My*Diwa*~~*Anahi*Is*My*Wida*~ |
|
~ PrInCeSs CoMo AnNy ~

Broj poruka: 2 Godina: 17 ~*LoKaCiJa*~: sa Anny u snovima ~*WaS HoBi*~: trcim po sobi ~*HuMoR*~: heheheheheheheheh Datum upisa: 23.01.2009
 | Naslov: Re: Kako se trenutno osecate! Uto Mar 03, 2009 11:45 am | |
| |
|